Libertatea
Greșeala prin care îți poți pierde definitiv fotografiile din telefon când memoria e plină. Cum funcționează corect Google Foto și iCloud
Avertismentul pe ecran apare aproape întotdeauna în cel mai nepotrivit moment: „Memoria telefonului este aproape plină”. Reacția instinctivă a celor mai mulți utilizatori este să deschidă imediat galeria foto și să șteargă zeci sau sute de cadre vechi, convinși că acestea rămân în siguranță în contul de stocare online. În realitate, acest obicei reprezintă cea mai rapidă cale de a pierde definitiv fotografii valoroase, relatează site-ul Blic, parte a grupului Ringier.